Ayahuasca vrouwen dag

Volgens de tradities uit de Amazone is ayahuasca een plantenleraar, die verbonden is met moeder aarde.

Het is een entheogeen middel dat een diep respect verdient. Entheogeen betekent in verbinding staan met je Goddelijke Zelf.

In oktober organiseert de Licht-Spiegel opnieuw een Ayahuasca vrouwen dag.

 

Kom je samen met ons je vrouw-zijn vieren en volop genieten van je vrouwelijke kracht? Je wordt uitgenodigd om je bewust met je vrouwelijkheid te verbinden, en deze te laten stromen. Dit ga je doen, door middel van kundalini meditatie, klanken en Ayahuasca. 

 

De Osho kundalini meditatie zorgt ervoor dat waar je blokkades hebt of de energiestroom wordt onderdrukt, de energie weer/meer gaat stromen. 

De eerste twee fasen, het schudden en dansen, zorgt dat wat vast en rotsachtig is gaat smelten. Blokkades transformeren door het schudden en dansen in levensenergie. In vreugde en plezier. In de twee opvolgende fases komen we tot verstilling. We zijn dan beter in staat om vanuit een heldere en kalme geest, datgene dat zich aandient te observeren.

Bij de klankreis kun je toelaten de klanken jouw zachtheid te laten raken. 

 

Zowel tijdens de kundalini meditatie als de klankreis wordt er een coachings-hoeveelheid Ayahuasca geschonken. Bij de meditatie en de klank kunnen er belemmeringen zichtbaar worden die jou tegenhouden om volledig vrouw te durven te zijn en jouw vrouwelijkheid volledig te omarmen. Tijdens de Ayahuasca-ceremonie kun je deze blokkades loslaten en de zachtheid en sierlijkheid gaan ankeren, zodat je deze als kracht kunt gaan gebruiken in je dagelijks leven.

Programma indeling zaterdag 12 oktober:

13:30 uur                           Inloop

14:00 - 15:00 uur             Kundalini meditatie

15:15 -15:45 uur                 Reizen naar volgende locatie (op eigen gelegenheid)

16.00 uur – 17.00 uur       Klankreis

18:00 uur                          Ayahuasca-ceremonie

 

Zondag ochtend, 13 oktober starten we de dag met een gezamenlijk ontbijt om 09:00 uur met aansluitend de nabespreking. Op woensdag 16 oktober is er zoals gewoonlijk een terugkomavond om 19:30 uur op het Lichtgarnizoen in Venlo.

 

Datum:    Zaterdag 12 oktober 13:30 uur t/m zondag 13 oktober 12:00 uur

Locatie:    Louisenburgweg 2a Venlo

Bijdrage:  235 euro

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je inschrijven voor de Ayahuasca vrouwenceremonie door te mailen naar: info@licht-spiegel.com

©2018 by Ine de Fretes. 

  • Facebook Social Icon