Er zijn veel vragen waar teams en directieleden mee worstelen en er kan veel misgaan in de groepsdynamiek en in de teamontwikkeling.  

Onderstaande vragen kunnen zicht geven op samenwerkingsstructuren binnen de organisatie:

  • Loopt de communicatie niet helemaal lekker?

  • Is er verdeeldheid of zijn er spanningen in het team?

  • Heeft de leider nog wel de leiding?

  • Komen de werknemers nog met plezier naar het werk?

  • Zijn er andere knelpunten waar je met je team uit wilt komen?

Door aandacht te besteden aan ‘de mens’ binnen je bedrijf of instantie, creëer je een prettige en gezonde werkomgeving waarin werknemers met plezier komen werken. Dit is het fundament voor een vitale en dynamische organisatie.

Team coaching gaat over het ontwikkelen en verbeteren van teams. Hierbij ligt de focus op de individuele bijdrage van elk teamlid. Wanneer je meer zicht krijgt op jezelf, ontstaat er als vanzelf meer begrip voor de ander. Dit bevordert de teamgeest, met als gevolg dat elk teamlid het gezamenlijke doel volledig kan ondersteunen. Er ontstaat meer eenheid in het team.

Teamcoaching helpt jouw team o.a. te reflecteren, bewuster te gaan handelen, eigen gedrag te onderzoeken en samen te komen tot betere resultaten en samenwerking.

 

In een effectief coachingstraject is het van belang dat het gezamenlijke traject wordt ondersteund met minimaal één individuele coachings-sessie met elk teamlid. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier​.

Wanneer je meer zicht krijgt op jezelf, ontstaat er als vanzelf meer begrip voor de ander.

- TEAMCOACHING -