photo-1547205465-b0549a3637f3.jpeg
3.png

   'Een reis door het labyrint van jouw leven naar de kern van jezelf'

 
online.jpg
 

1 OP 1 COACHING

Wordt het tijd om weer in je kracht te staan en een nieuwe koers in te slaan?

Wil je meer liefde en vreugde in jouw dagelijkse leven? 

Wil je meer inzicht in een bepaald aspect in je leven? 

Denk aan: geld, familie, relaties, zelfontwikkeling of carrière.

 

Dan kun jij een goede spiegel gebruiken. Een spiegel die aan jou teruggeeft waar jouw echte kracht ligt en hoe je deze tot uiting kunt brengen. Ik kan deze spiegel voor je zijn. 

1op1 coaching: €80 per uur.

1op1 coaching met LS-opstelling:  €150 (1,5 uur)

1op1 coaching met plantmedicijn: €180 (1,5 uur)

1op1 coaching + PM + opstelling: €195 (1,5 uur)

Locatie:    Kazerneterrein 

                 Garnizoenweg 3a, gebouw A,

                 Ruimte 3.04, 5928 NA Venlo

Je kunt je aanmelden via het contactformulier​.

coaching.jpg

COACHING MET LS-OPSTELLING

Wil je gespiegeld en gereflecteerd worden, dan is een individuele LS-opstelling wellicht iets voor jou. Ik zorg voor representanten die we in kunnen zetten om jouw vraag op te stellen.

Bij de Licht-Spiegel werken we met de LS-opstelling. Dit is een combinatie van systeemopstellingen en de Licht-Spiegel Methodiek. 

Door middel van LS-opstellingen is het mogelijk om alles wat innerlijk bij jou speelt, zichtbaar te maken in het opstelveld. Hierbij gaan we tijdens dit reflectiewerk aan de slag met representanten, die precies dat kunnen weergeven, wat jou blokkeert binnen dat thema.
Doordat de situatie op deze manier direct aan je gespiegeld wordt, kun je er als waarnemer naar kijken verkrijg je meteen nieuwe inzichten om hiermee om te gaan.

De LS-opstellingen geven zicht op jezelf: er wordt zichtbaar gemaakt waarom je dingen doet zoals jij ze doet. Als coach laat ik alle theorie, kaders en structuren los, en maak ik gebruik van mijn waarnemingsvorm.

Patronen worden zichtbaar en doordat ze doorvoeld worden, kunnen ze worden doorbroken. Dit geeft ruimte voor groei van eigenwaarde, vertrouwen en mededogen.

2.png

12 WEKEN INTENSIEF ONLINE COACHINGSTRAJECT

Twaalf weken waarin jij centraal staat. Een coachingstraject dat is gericht op het innemen van jouw eigen ruimte en om je leven vorm te geven vanuit jouw kracht.

Tijdens deze 12 aaneengesloten weken ga jij je vrij maken van oordelen zodat er meer ruimte komt voor wat je voelt, helder krijgt wat jij wilt en makkelijker keuzes kunt maken. De belemmerende conditioneringen, denk- en gedragspatronen zullen plaatsmaken voor rust. 

WAAROM 12 WEKEN?

Denk- en gedragspatronen doorbreken vergt meer inspanning. Uit eigen ervaring is gebleken dat er na 12 weken een waarneembaar resultaat te zien is in het doorbreken van patronen die een obstakel vormen om je eigen waarheid te leven. Ook is deze periode nodig voor het conditioneren van een nieuwe gewoonte, die een positieve bijdrage levert aan jouw levenspad. De afgelopen jaren hebben velen dit traject doorlopen en gaven aan meer innerlijke rust te ervaren en nu krachtiger in het leven te staan.

Na de coaching

  • Heb je inzicht in jouw denk- en gedragspatronen 

  • Is het stiller in jou

  • Is er meer zelfvertrouwen

  • Ben je liefdevoller naar jezelf

  • Ervaar je een groei in eigenwaarde

Tijdens de coaching maken we gebruik van systeemopstellingen, spiegelen en reflectie, meditatie en visualisatie. De coaching is ervaringsgericht: dat betekent dat je gaat voelen, doen, ervaren en delen. Daarnaast ontvang je specifieke opdrachten en tools om zicht te krijgen op wat je mag loslaten.

HOE ZIEN DE 12 WEKEN ERUIT?

We starten met een gratis intakegesprek, op locatie in Venlo. We kunnen dan zien of ik de juiste persoon ben om jou te coachen. Daarna hebben we gedurende de 12 weken, wekelijks contact op een vaste dag. De coachings-sessie van 1 uur zal middels FaceTime of Skype plaatsvinden.

Als je zou willen, kunnen we de laatste coachings-sessie ook weer op locatie afsluiten in Venlo.

De investering voor dit coachings-traject bedraagt €1.800

Je kunt je aanmelden via het contactformulier​.

 

'Jouw leven is een manifestatie van

de keuzes die jij maakt'