Over mij

Mijn naam is Ine de Fretes. Van jongs af aan ben ik bewust bezig met het kijken naar mijn eigen gedragspatronen, waardoor ik vele inzichten heb gekregen in het bewustwordingsproces.

Liefde, samenzijn, delen en verbinding zijn de kernwaarden van waaruit ik leef. Het blootleggen van blinde vlekken bij mijzelf en bij anderen is een van mijn sterke punten. Dit doe ik middels zelfreflectie en met behulp van mijn waarnemingsvorm. 

 

Het is mijn kracht om te delen wat er zich in mijn innerlijke wereld afspeelt. Hiermee nodig ik jou uit om zicht op jezelf te krijgen. 

 

Hetgeen dat jou belemmert om voluit te leven wordt zichtbaar en je krijgt zicht op waar je staat en wat jou effect is op de buitenwereld. 

Vanuit mijn eigen ervaringen en ontwikkelingsproces is de Licht-Spiegel methodiek ontstaan. In 2011 besloot ik deze te gaan delen en de afgelopen jaren heb ik deze methode mogen verfijnen. 

 

De Licht-Spiegel methodiek heeft mijn leven verandert. 

Het heeft ertoe bijgedragen dat ik in plaats van overleven, ben gaan leven. 

En op de weg naar dit leven merkte ik, dat ik met deze methode de uitdagingen van het leven veel gemakkelijker aan kon kijken, waardoor ik zicht op mijzelf kreeg. 

 

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik de magneet ben geworden van datgene:

 

Wat het lichtje in mijn hart feller doet laten schijnen,

waarvan mijn ogen gaan stralen,

wat een glimlach op mijn gezicht tovert,

waar mijn lichaam volledig van gaat tintelen en mijn huid verandert in kippenvel.

Kortom ik LEEF....  

Mijn missie

 

Het delen van deze methode en van mijn ervaringen heb ik tot mijn missie gemaakt, omdat ik het iedereen gun om voluit te leven. Het is mijn wens om het mooie in iedereen naar boven te halen en jou te laten zien hoe mooi je bent. 

 

Ik hoop jou te inspireren om van binnen naar buiten te gaan leven. Dit betekent dat hoe je je voelt niet beïnvloed wordt door en niet afhankelijk is van de buitenwereld. Maar dat je leeft van binnenuit, vanuit jouw eigen waarheid.

Je bent de magneet van datgene wat je nodig hebt om het leven voluit te leven.

 

Ik verheug me erop jou te ontmoeten.

©2018 by Ine de Fretes. 

  • Facebook Social Icon