pac2.jpg

- 12 WEKEN COACHING MET ONDERSTEUNING

VAN EEN MICRODOSERING PLANTMEDICIJN (CMP) -

Gisteren en morgen in jouw gedachten,

is een illusie waardoor je niet in het hier en nu kunt zijn

bloem3.png

Er kunnen denk- en gedragspatronen zó vastzitten, of in het onbewuste zitten dat we over een conditionering spreken. Om deze te doorgronden en te doorbreken bieden wij een 12 weken coaching aan met inname van een microdosering van een plantmedicijn.

WAAROM 12 WEKEN MET ONDERSTEUNING VAN EEN PLANTMEDICIJN

Conditioneringen doorbreken vergt veel inspanning. Uit eigen ervaring is gebleken dat er na 12 aaneengesloten weken een waarneembaar resultaat te zien is in het doorbreken van conditioneringen die een obstakel vormen om je eigen waarheid te leven. Ook is deze periode nodig voor het conditioneren van een nieuwe gewoonte, die een positieve bijdrage levert aan jouw levenspad. Het voordeel met het plantmedicijn is dat alles sneller gaat. 

Vandaar dat wij bij de Lichtspiegel ook een traject aanbieden van een 12 weken coaching met ondersteuning van microdosering plantmedicijn. 

Het plantmedicijn laat het ego naar de achtergrond verdwijnen, waardoor je dat wat gezien mag worden gemakkelijker als waarnemer kunt toelaten en doorvoelen.
Na inname blijft de energie van het plantmedicijn een week bij je, wat betekent dat je ego 12 weken lang op de achtergrond kan blijven. Dit helpt bij het waarnemen zonder oordeel en het maakt het makkelijker om je niet meer te identificeren met datgene wat zich aandient.

Hierdoor kunnen conditioneringen losgelaten en doorbroken worden.

De afgelopen jaren hebben velen dit traject doorlopen en gaven zij aan vanuit een ander perspectief te kunnen kijken naar situaties. De deelnemers ervaren meer rust en kunnen anders met situaties omgaan.

HOE ZIEN DEZE 12 WEKEN ERUIT?

Elke sessie is op maat. Er wordt per sessie gekeken of we een uur in gesprek gaan met elkaar, of er een LS-opstelling van toepassing is, of dat jij liggend een innerlijke reis maakt. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk. Elke sessie zal 1,5 uur duren en er is altijd een voor- en nabespreking. 

De investering voor een 12 weken CMP 

bedraagt €150 p/week

Je kunt je aanmelden via het contactformulier​.