©2018 by Studio Hae

KLANKSPIEGEL

De Klankspiegel verzorgd op locatie van de LichtSpiegel, klankbelevingen onder begeleiding van Chris Gerards.  

NIEUWE BALANS

Klanken brengen een nieuwe balans teweeg, tot diep in je cellen. Liggend op een matje, richt je met behulp van het geluid van de klankschalen je aandacht als vanzelf naar binnen (klankfullness), waardoor je gemakkelijker van je hoofd naar je hart kunt zakken. De buitenwereld raakt geleidelijk wat op de achtergrond, waardoor lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen. Je komt hierdoor gemakkelijker in verbinding met jezelf, je word je bewuster van je lichaam en van het moment, hierdoor kunt even heerlijk bijtanken en ontspannen.
Door deze ontspanning brengen de klanken je ook als vanzelf in contact met de stilte (die altijd in je aanwezig is) en die tevens de poort vormt naar je creativiteit en je innerlijke wijsheid.

REIS

Het kan voorkomen dat je tijdens deze klankreis daadwerkelijk op reis gaat, kleuren of beelden ziet, er herinneringen naar boven komen, dat je inzichten krijgt of dat je op een andere manier geraakt wordt. Ook is het mogelijk dat je, genietend van de ontspanning, in een helende slaap valt. Voor alles is er ruimte.

Een klankbeleving word gegeven met behulp van akoestische instrumenten (Tibetaanse en kristallen klankschalen, Fen-gong oceandrum, Shanti’s, framedrum etc.).

Tevens kan het zijn, dat er een korte visualisatie aangeboden word.

Bijdrage;  €15 p/p 

Inschrijven kan via mail: chris.gerards@home.nl

Locatie:    Kazerneterrein 

                 Garnizoenweg 3a, gebouw A,

                 Ruimte 3.05, 5928 NA Venlo