20.png
Laag 10.png

- KLANKSPIEGEL -

klankschaal.png

REIS

Het kan voorkomen dat je tijdens deze klankreis daadwerkelijk op reis gaat, kleuren of beelden ziet, er herinneringen naar boven komen, dat je inzichten krijgt of dat je op een andere manier geraakt wordt. Ook is het mogelijk dat je, genietend van de ontspanning, in een helende slaap valt. Voor alles is er ruimte.

Een klankbeleving word gegeven met behulp van akoestische instrumenten (Tibetaanse en kristallen klankschalen, Fen-gong oceandrum, Shanti’s, framedrum etc.). Tevens kan het zijn, dat er een korte visualisatie aangeboden wordt.

DATA & TARIEVEN

Data:            Woensdag 25 mei

                     Woensdag 29 juni

                     Woensdag 27 juli

                   

Start:            19.30 uur

Einde:          20.30 / 21.00 uur 

Bijdrage:  €15 p/p 

Inschrijven kan via mail: chris.gerards@home.nl

Locatie:    Kazerneterrein 

                 Garnizoenweg 3a, gebouw A,

                 Ruimte 3.05, 5928 NA Venlo

De Klankspiegel wordt verzorgd op locatie van de LichtSpiegel, onder begeleiding van Chris Gerards.

NIEUWE BALANS

De Klankspiegel wordt verzorgd op locatie van de LichtSpiegel, onder begeleiding van Chris Gerards.  

Klanken brengen een nieuwe balans teweeg, tot diep in je cellen. Liggend op een matje, richt je met behulp van het geluid van de klankschalen je aandacht naar binnen (klankfullness). Door mee te gaan in de klanken, kun gemakkelijker van je hoofd naar je hart zakken. De buitenwereld raakt geleidelijk wat op de achtergrond, waardoor je lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen.
Je komt hierdoor gemakkelijker in verbinding met jezelf en je wordt je bewuster van je lichaam en van het moment. Hierdoor kun je even heerlijk bijtanken en ontspannen.
Door deze ontspanning brengen de klanken je ook als vanzelf in contact met de stilte (die altijd in je aanwezig is) en die tevens de poort vormt naar je creativiteit en je innerlijke wijsheid.