©2018 by Studio Hae

'Reis door het labyrint

van jouw leven'

Ik geloof erin dat ongeacht ieders ervaringen uit het verleden: ​

  • Iedereen een gelukkig leven kan leiden

  • Jij alles kan manifesteren dat jij wilt

  • Je samen meer bereikt dan alleen

ZON- EN SCHADUWZIJDE

Ik snap als geen ander dat het confronterend kan zijn om zowel jouw zon- als jouw schaduwzijde volledig te zien en te omarmen. Ook weet ik dat het eng kan zijn om jezelf te laten zien. Tijdens de mindset training kan ik jou helpen om een coach van jezelf te worden. Door jou te helpen om te ontdekken wat jou tegenhoudt, leer jij om in je eigen kracht te gaan staan en om vanuit daar jouw mooiste leven te creëren en manifesteren.

KERN

Ik weet, voel en zie helder de kern, waarom jij jouw mooiste leven niet leeft en… ik ga jou dat niet vertellen. Door mijn eigen manier van vragen stellen breng ik jou naar het antwoord, waardoor jij het antwoord zelf voelt en ervaart. Dit beklijft; je voelt en weet dan waar je staat en kunt dan de koe bij de hoorns pakken, waardoor je er verandering in kunt brengen.
Op het moment dat je ervaart en weet waar je staat brengt dit al een lichte verschuiving. Hoe jij jezelf kunt gaan bevragen en hoe je een verdere verschuiving kunt maken, met een blijvend effect, daar ondersteun ik jou in!

Als jij denkt dat wij jouw uitdagingen in 1 dag kunnen oplossen dan heb je het mis. Het waarnemen en doorbreken van een patroon is zo gedaan maar om hier een blijvend effect te creëren, dat vergt meer… Wij hebben ervaren dat doen, herhalingen en reminders nodig zijn om een blijvend effect te hebben. Vandaar dat wij de reis door het labyrint van jouw leven hebben ontwikkeld.

'Durf jij de confrontatie 

met jezelf aan?'

DOE-MODUS

Tijdens deze training ga je met behulp van praktische tools en opdrachten nieuwe ervaringen opdoen, die jou laten zien op welke manier jij in het leven staat. Je gaat de inzichten en verkregen kennis integreren in jouw dagelijks leven. Door alles in de ‘doe-modus’ te doen, ga je van weten naar ervaren. 

We gaan samen aan de slag; stap voor stap ondersteunen en begeleiden we je om in de spiegel van je dagelijks leven te kijken.

Wij kunnen jou ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Door de juiste vragen te stellen, spiegelen wij jou waar jij nu staat.
Jouw eigen obstakels, die jou weerhouden daar te gaan waar je naartoe wilt, worden zichtbaar.

Wil je meer uit je leven halen? 

Reis dan met ons door het labyrint van jouw leven.