lab.jpg

'Reis door het labyrint

van jouw leven'

Ik geloof erin dat ongeacht ieders ervaringen uit het verleden: ​

  • Iedereen een gelukkig leven kan leiden

  • Jij alles kan manifesteren dat jij wilt

  • Je samen meer bereikt dan alleen

 

2.png
Laag 24.png
stenenbalans.png
2.png

'Leer het labyrint van jouw

leven kennen. 

Leer elk straatje, paadje en uithoek kennen.'

22.png

KEN JOUW ROUTES

 

Een ieder op jouw pad is een spiegel die jou laat zien waar jij je bevindt, in het labyrint van jouw leven.

 

Ken jij jouw vluchtroutes?

Ken jij jouw verdedigingsroute?

Ken jij jouw route van slachtofferschap?

Ken jij jouw route van projectie?

Ken jij jouw route van waarnemer?

Ken jij jouw route van geluk?

Ken jij jouw route van liefde?

Door persoonlijke groei, vanuit de Licht-Spiegel-Methodiek (LSM), vergroot je jouw stevigheid en persoonlijke kracht. Wanneer je van hieruit je ego ten dienste leert stellen aan het grotere geheel, kun je een bijdrage aan de wereld leveren die jouw persoonlijkheid overstijgt. 

FOCUS

Ons uitgangspunt is dat jij verantwoordelijk bent voor jouw leven.

Onze focus ligt op de manier waarop je in het hier-en-nu in verbinding bent met jezelf en met de wereld om jou heen.

 

Wij kijken met jou mee naar jouw patronen en conditioneringen in relatie met de ander en jouw omgeving. Ontwikkelingspunten hierin zijn: weten waar jij je bevindt in het labyrint van jouw leven, eigen verantwoordelijkheid nemen, direct en duidelijk communiceren, onderscheiden wat van jou of van een ander is.

WAT KUNNEN WIJ BETEKENEN VOOR JOU?

Wij kunnen samen kijken naar welke wegen jou niet meer dienen en naar de mindsets die daarbij horen. Wij kunnen samen in de diepte kijken: jouw verborgen denkpatronen naar de oppervlakte halen en er licht op laten schijnen, waardoor je een helder inzicht in jezelf verkrijgt.

Wanneer jouw denk- en gedragspatronen helder zijn, kun jij deze doorbreken en voor een andere route kiezen. 

Wanneer jij jouw labyrint van het alledaagse leven kent, kun je dit gaan omarmen.

Met totale liefde en mededogen voor alles wat je bent en alles wat je ervaren hebt, kom je dichter bij jouw kern. 

De verbinding tussen jou en het grotere geheel zal hierdoor versterken en je zult het mens zijn van iedereen kennen als die van jezelf.

Hierdoor kun je gemakkelijker vanuit jouw kern, “je ware zelf’ jouw mooiste zelf zijn in de buitenwereld. 

Op deze manier kan de Licht-Spiegel-Methodiek, een bijdrage leveren aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

KERN

Ik weet, voel en zie helder de kern, waarom jij jouw mooiste leven niet leeft en… ik ga jou dat niet vertellen. Door mijn eigen manier van vragen stellen breng ik jou naar het antwoord, waardoor jij het antwoord zelf voelt en ervaart. Dit beklijft; je voelt en weet dan waar je staat en kunt dan de koe bij de hoorns pakken, waardoor je er verandering in kunt brengen.
Op het moment dat je ervaart en weet waar je staat brengt dit al een lichte verschuiving. Hoe jij jezelf kunt gaan bevragen en hoe je een verdere verschuiving kunt maken, met een blijvend effect, daar ondersteun ik jou in.

Liefs, Ine

'Durf jij de confrontatie 

met jezelf aan?'

photo-1544232865-5295da78a517.jpeg

DOE-MODUS

Tijdens deze training ga je met behulp van praktische tools en opdrachten nieuwe ervaringen opdoen, die jou laten zien op welke manier jij in het leven staat. Je gaat de inzichten en verkregen kennis integreren in jouw dagelijks leven. Door alles in de ‘doe-modus’ te doen, ga je van weten naar ervaren. 

We gaan samen aan de slag; stap voor stap ondersteunen en begeleiden we je om in de spiegel van je dagelijks leven te kijken.

Wij kunnen jou ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Door de juiste vragen te stellen, spiegelen wij jou waar jij nu staat.
Jouw eigen obstakels, die jou weerhouden daar te gaan waar je

naartoe wilt, worden zichtbaar.

Als jij denkt dat wij jouw uitdagingen in een paar dagen kunnen oplossen dan heb je het mis. Het waarnemen en doorbreken van een patroon is zo gedaan maar om hier een blijvend effect te creëren, dat vergt meer. Wij hebben ervaren dat doen, herhalingen en reminders nodig zijn om een blijvend effect te hebben. Vandaar dat we de reis door het labyrint van jouw leven hebben ontwikkeld.

Wil je meer uit je leven halen? 

Reis dan met ons in drie cycli door het labyrint van jouw leven.

Investering jaartraining: €2995 
Je kunt je aanmelden via het contactformulier

ZON- EN SCHADUWZIJDE

Ik snap als geen ander dat het confronterend kan zijn om zowel jouw zon- als jouw schaduwzijde volledig te zien en te omarmen. Ook weet ik dat het eng kan zijn om jezelf te laten zien. Tijdens de mindset training kan ik jou helpen om een coach van jezelf te worden. Door jou te helpen om te ontdekken wat jou tegenhoudt, leer jij om in je eigen kracht te gaan staan en om vanuit daar jouw mooiste leven te creëren en manifesteren.