- AYAHUASCA CEREMONIE -

Voel jij al langer de behoefte om meer over jezelf te weten te komen? Wil jij de blokkades waar jij dagelijks tegenaan loopt zichtbaar krijgen? Verlang jij ernaar je authentieke zelf te zijn en dichter bij je gevoel te komen?

'De kracht van verandering is 

liefdevol een deur achter je sluiten 

en vol vertrouwen een nieuwe deur binnengaan' 

NAZORG

Goede begeleiding tijdens de reis en de nazorg vinden wij erg belangrijk bij de Licht-Spiegel. Tijdens de terugkoppel momenten helpen wij je om jouw blinde vlekken bloot te leggen en om de metaforen en inzichten die je tijdens je reis hebt waargenomen te vertalen naar het dagelijks leven. Na elke ceremonie organiseren wij een terugkomavond waar inzichten en ervaringen gedeeld kunnen worden. Door de interactie die ontstaat kun je helder krijgen op welke wijze je de verkregen inzichten kunt gaan integreren. Ook na de terugkomavond kun je altijd contact met ons opnemen. 

'Volgens de eeuwenoude tradities uit de Amazone is Ayahuasca een plantenleraar, die verbonden is met Moeder Aarde.'

INNERLIJKE ZINTUIGEN

Wellicht ben je nog niet zo bekend met Ayahuasca en vraag je je af wat het precies met je doet. Ten eerste is het goed om te weten dat een ervaring met Ayahuasca voor iedereen verschillend is, en dat de ervaring ook iedere keer weer anders is. 
Met Ayahuasca is het mogelijk om zeer snel inzicht te krijgen in jouw eigen gedragspatronen en conditioneringen die je niet meer dienen. Ayahuasca haalt als het ware “de toppen van het ego eraf” en opent je innerlijke zintuigen. Door de ceremonies in groepen te doen, wordt er duidelijk gespiegeld waar je zowel als individu en als groep staat.

Laten deze gedachtes je hart sneller kloppen? Dan is Ayahuasca wellicht iets voor jou. 

Volgens de eeuwenoude tradities uit de Amazone is Ayahuasca een plantenleraar, die verbonden is met Moeder Aarde. Het is een middel dat diep respect verdient.
Tijdens een Ayahuasca-ceremonie of -coaching maak je een innerlijke reis, en wij begeleiden je hierbij.  Een Ayahuasca-ceremonie kan veel losmaken en inzichten geven. Tijdens je reis kunnen alle blokkades uit het dagelijks leven uitvergroot worden. Dit kan gebeuren op zowel het mentale, emotionele of fysieke vlak.

PRAKTISCHE INFORMATIE

We kunnen ons voorstellen dat je het spannend vindt om een eerste keer deel te nemen aan een Ayahuasca-ceremonie. Vandaar dat we hieronder nog wat praktische informatie delen om je een goed beeld te geven van hoe een ceremonie in zijn werk gaat. 

 

Wij schenken de Ayahuasca op maat om te zien hoe jouw lichaam erop reageert. Niet elk lichaam reageert hetzelfde. Het zou jammer zijn als je lichaam te sterk reageert op de ingrediënten, waardoor alle aandacht naar fysiek ongemak uit gaat en je je niet kunt focussen op wat er getoond wordt.

De ceremonies worden begeleid door mijzelf (Ine), mijn partner Ger en één of meerdere gastbegeleider(s). Verder is er een samenwerkingsverband met een arts. Zijn advies voor deelname is bindend.

 

Om 18.00 uur starten we met het geven van algemene informatie en beantwoorden wij de vragen die vanuit de groep komen. De eerste schenking doen we rond 19.00 uur. Tijdens de eerste schenking wordt eerst de MAO-remmer aangeboden en 10 minuten later drinken we het DMT-houdend plantenextract. Deze reis duurt gemiddeld twee en een half uur, afhankelijk van de groepsenergie.

 

Rond 21.30 uur is er een tweede schenking, wederom op maat. Deze reis duurt dan ongeveer drie en een half uur. Daarna sluiten we gezamenlijk af en wordt er een lichte broodmaaltijd geserveerd, waarna we gaan slapen.

De volgende ochtend is er om 9.00 uur een gezamenlijk ontbijt waarbij de ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld. Door de interacties die ontstaan, kun je helder krijgen op welke wijze je de verkregen inzichten kunt gaan integreren in je dagelijkse leven. 

DATA & TARIEVEN

2020

5/6 en/of 6/7 juni

19/20 en/of 20/21 juni

17/18 en/of 18/19 juli

24/25 juli

2/3 en 3/4 oktober 

6/7 en 7/8 november

11/12 en 12/13 december 

Inloop:         17.30 uur 

Start:            18.00 uur

Einde:           Volgende dag 12.00 uur

N.B. Op zaterdag, na het deelmoment, is er de mogelijkheid voor een LS-opstelling. 

 

De bijdrage voor een ceremonie is €160 p.p per avondritueel inclusief overnachting, maaltijden en terugkomavond.

Kom je het hele weekend, dan is de bijdrage €330 p.p inclusief overnachting, maaltijden (incl. extra lunch) en terugkomavond.

De bijdrage voor de LS-opstelling is €60.

Een individuele dag-ceremonie is mogelijk op maandag, dinsdag of woensdag. De bijdrage hiervoor is €575

Locatie:    Louisenburgweg 2a 

                 5916 NA Venlo

Je kunt je aanmelden via het contactformulier​.