'Het gebruik van Ayahuasca is een unieke manier om zeer snel zicht te kunnen krijgen op gedragspatronen en conditioneringen die je niet meer dienen. Ayahuasca haalt als het ware “de toppen van het ego af” en opent je innerlijke zintuigen.'

Ayahuasca

Ceremonie

 

Persoonlijke

ayahuasca coaching

(PAC)

Voel jij al langer de behoefte om meer over jezelf te weten te komen? Verlang je ernaar je authentieke zelf te zijn en dichter bij je gevoel te komen? Hoe zou jij het vinden om blokkades zichtbaar te krijgen waar je dagelijks tegenaan loopt? 

 

Laten deze gedachtes je hart sneller kloppen? Dan is Ayahuasca wellicht iets voor jou. 

Volgens de eeuwenoude tradities uit de amazone is Ayahuasca een plantenleraar, die is verbonden met Moeder Aarde. Het is een middel dat diep respect verdient. Tijdens een Ayahuasca ceremonie of een coaching maak je een innerlijke reis, en wij reizen met je mee. 

 

Wellicht ben je nog niet zo bekend met Ayahuasca en vraag je je af wat het precies met je doet. Ten eerste is het goed om te weten, dat een Ayahuasca ervaring voor iedereen verschillend is en deze ervaring zal ook iedere keer weer anders zijn. Het is een unieke manier om zeer snel inzicht te krijgen op jou gedragspatronen en conditioneringen die je niet meer dienen. Ayahuasca haalt als het ware “de toppen van het ego af” en opent je innerlijke zintuigen. Hierbij word je, waar nodig, ondersteund en begeleid, om zonder te oordelen waarnemer te zijn en in de ervaring te gaan. 

 

Een Ayahuasca ceremonie kan veel losmaken en inzichten geven. Tijdens je reis kunnen alle blokkades uit het dagelijks leven uitvergroot worden. Dit kan gebeuren op zowel mentaal, als op emotioneel vlak. Ook op het fysieke vlak kunnen blokkades worden uitvergroot. 

 

Goede begeleiding tijdens de reis en nazorg vinden wij erg belangrijk bij de Licht-Spiegel. Tijdens de terugkoppel momenten helpen we je om de blinde vlekken bloot te leggen en om de metaforen en inzichten die je tijdens je reis hebt waargenomen te vertalen naar het dagelijks leven. Na elke ceremonie organiseren wij een terugkomavond waar inzichten en ervaringen gedeeld kunnen worden. Door de interactie die ontstaat kun je helder krijgen op welke wijze je de verkregen inzichten kunt gaan integreren. Ook na de terugkomavond kun je altijd contact met ons opnemen. 

We kunnen ons voorstellen dat je het spannend vind om een eerste keer deel te nemen aan een Ayahuasca ceremonie. Vandaar dat we hieronder nog wat praktische informatie delen om je een goed beeld te geven van hoe een ceremonie in zijn werk gaat. 

 

Wij schenken de Ayahuasca op maat om te zien hoe jouw lichaam erop reageert. Niet elk lichaam reageert hetzelfde. Het zou jammer zijn als je lichaam te sterk reageert op de ingrediënten, waardoor alle aandacht naar fysiek ongemak uit gaat en je je niet kunt focussen op wat er getoond wordt.

 

De ceremonies worden begeleid door mijzelf (Ine), mijn partner Ger en een of meerdere gastbegeleider(s). Verder is er een samenwerkingsverband met een arts. Zijn advies voor deelname is bindend.

 

Om 18.00 uur starten we met het geven van algemene informatie en beantwoorden wij de vragen die vanuit de groep komen. De eerste schenking doen we rond 19.00 uur. Tijdens de eerste schenking wordt eerst de MAO-remmer aangeboden en 10 minuten later drinken we het DMT-houdend plantenextract. Deze reis duurt gemiddeld twee en een half uur, afhankelijk van de groepsenergie.

 

Rond 21.30 uur is er een tweede schenking, wederom op maat. Deze reis duurt dan ongeveer drie en een half uur. Dan sluiten we gezamenlijk af en wordt er een lichte broodmaaltijd geserveerd, waarna we gaan slapen.

De volgende ochtend is er om 9.00 uur een gezamenlijk ontbijt waarbij de ervaringen met elkaar kunnen worden gedeeld. Door de interacties die ontstaan, kun je helder krijgen op welke wijze je de verkregen inzichten kunt gaan integreren in je dagelijkse leven. 

*Mocht het zo zijn dat je een speciaal dieet hebt en wij hierin iets kunnen betekenen, dan horen we dat graag.

 

Naast de reguliere Ayahuasca ceremonies, kun je bij ons ook terecht voor coaching sessies. In deze persoonlijke coaching sessies word je intensief en actief door ons begeleid. Onder andere helpen wij je bij deze sessies om zonder te oordelen waarnemer te zijn en in de ervaring te gaan. 

 

Tijdens de coaching krijg je, in tegenstelling tot bij een ceremonie, een kleine hoeveelheid Ayahuasca ingeschonken. Dit noemen wij ook wel een coaching hoeveelheid. Een sessie zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. 

Het doorbreken van patronen

12 wekelijkse persoonlijke Ayahuasca coachings traject

 

Geconditioneerd gedrag doorbreken is echter niet gemakkelijk en kost tijd en inspanning. Uit ervaring is gebleken dat er na een periode van 12 weken een waarneembaar resultaat te zien is in het doorbreken van gedragspatronen. Deze periode is bovendien ook nodig voor het conditioneren van een nieuwe gewoonte. Een gewoonte die een positieve bijdrage levert aan jou levenspad. 

 

Vandaar dat wij bij de Lichtspiegel ook een traject aanbieden van een 12 weken Ayahuasca coaching. Je krijgt dan wederom een coaching hoeveelheid Ayahuasca geschonken. Hierdoor wordt het makkelijker om tijdens de sessies waarnemer te zijn, zonder je te identificeren met de conditionering. 

 

Het 12 weken traject wordt begeleid door mijzelf (Ine) 

Voor tarieven klik hier.

Voor vragen en/of een afspraak kun je contact met mij opnemen

 

Goed om te weten is dat je voor deze sessies slechts een afspraak kan maken wanneer je al een ayahuasca dag- of avondritueel bij ons hebt ervaren. 

 

High-T

Voor degenen die al een keer een Ayahuasca ceremonie en/of Ayahuasca coaching bij ons hebben gedaan, organiseren wij regelmatig een High-T. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid ayahuasca geschonken. De high-T is als het ware een oplaad moment, een moment om tussentijds weer even zicht te krijgen waar je op dat moment staat. 

 

In een kleine groep zit of lig je in een hangmat. De reis wordt ingeleid met een korte meditatie waarna je zelf verder reist. Na afloop is er ruimte om te delen en/of vragen te stellen.

Collectieve Ayahuasca sessie

 

Naast de Ayahuasca ceremonie en de High-T, bieden wij ook een collectieve Ayahuasca sessie aan. Bij deze sessie wordt, net zoals bij de High-T, een kleine hoeveelheid Ayahuasca geschonken. Tijdens de collectieve sessie focussen we ons op een collectief thema dat op dat moment actueel is.

 

Heb je nog nooit Ayahuasca gehad? Geen probleem.

Je bent van harte welkom om zonder Ayahuasca mee te mediteren voor het collectief!

 

Wil je deelnemen aan de collectieve Ayahuasca sessie,

dan kun je je opgeven via de mail: 

info@licht-spiegel.com.

  • Facebook
  • Instagram

©2018 by Ine de Fretes.